En trivsam liten båtklubb

Kungsberga Båtklubb finns på norra Färingsö i Ekerö Kommun, nära de stora Mälarfjärdarna och inbjudande öar och med rimlig gångtid till slussarna i Hammarby och Södertälje. Det är en liten, trivsam klubb där medlemmarna själva gör mycket av det praktiska arbetet för att kunna hålla kostnaderna och medlemsavgifterna nere. Alldeles intill klubben ligger en barnvänlig liten badplats.

Bussförbindelse från Brommaplan och butik för proviantering på promenadavstånd. Mer om bussar och butik finns under fliken "Hitta hit".

Välkommen med din medlemsansökan under "Kontakta oss"-fliken.

OrdförandeRobert Skoglund
SekreterareHans Aili
KassörOve Bengtsson
HamnkaptenKenneth Lillieqvist (Hamnfrågor, Arbetsdagar)
bitr. HamnkaptenAnders Nyström
SuppleantMagnus Everlund
SuppleantJoakim Langlet (webb-ansvarig)

Nattvaktstjänst

Aktiv medlem skall fullgöra vakttjänstgöring under två nätter per säsong. Detta är obligatorisk.

Vid nattvaktstjänst skall vaktinstruktionen följas i alla punkter.

Vid utebliven obligatorisk närvaro debiteras 500 kronor.

Årliga arbetsdagar

Aktiv medlem, samt passiv medlem som vinterförvarar båt på klubbens område, skall deltaga vid arbetsdagar, en på våren och en på hösten.

En av dessa är obligatorisk.

Utebliven obligatorisk arbetsdag kan bytas mot vakttjänstgöring efter kontakt med klubbens sekreterare.

Vid utebliven obligatorisk närvaro som inte bytts mot vakttjänstgöring debiteras 500 kronor.

Innevarande år infaller arbetsdagarna den 6/5 och 16/9